kval och val

Fan, hade ju skrivit en massa. Hit och dit, fördelar nackdelar. Lägenheten var kanske inte en dröm, men det går att komma över. Med lite målarfärg och vilja. Det är ungefär samma stuk som här där jag bor nu. Men jag måste tänka på fördelarna. Kabelteve, tvättstuga, sopnedkast, läget, möjligheterna. Visst finns det några nackdelar som att jag får betala dubbel hyra, men jag klarar det. Får ta ett leap of faith och hoppas att mitt internet går att flytta med också. Borde funka, men man vet aldrig.

Får klara mig utan i värsta fall. Annars är det väl att jag inte kan gå till station nerte på stan, men köper jag en cykel så löser sig det med. Då är det ju bara att cykla.

Jaa, det känns nästan som att jag måste göra det här. För att utmana mig själv och se att jag klarar av en sån här förändring. Vilket jag borde. Mmm. Blir mycket att tänka på. Packa, måla, organisera, bära. Tur att jag är ledig nästa vecka. Kan vara en bra idé att rensa ur en hel del med. Dubbel hyra. Köpa möbler. nej, jag har råd, så är det. Nu ska jag kolla målarfärg, se vad för nyans av blå jag kan hitta.

Det är jobbigt att vara våg. Man kan liksom inte bestämma sig utan att väga för och nackdelar. Det är en lång process. Som är rätt krävande om jag får säga det själv. Tippar än hit än dit. men nu tror jag nästan vågen gått över till en sida. Men det känns ändå jobbigt. Fan fan fan. Nej, nu måste jag rycka mig i kragen.

NU HAR JAG TACKAT JA! Jag ska visst flytta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.