insikt

För mig har det handlat om att söka efter det där. Med ficklampa och förstoringsglas. Men till vilken nytta? Hörde nåt idag som nog var bra att höra. Inte för att jag ägnat mig åt speciellt mycket aktivt sökande det senaste halvåret. Men i vilket fall som helst. Det var nåt jag redan visste men ordens följd och sammanhang fick mig att inse det lite mer. Det kommer när det kommer, allt annat blir bara fel.

Så nu ska jag absolut softa och glida hela sommaren. Försöka att njuta mer av tillvaron. Ska bli jävligt skönt. Försöka att kanske ta reda på vad jag vill med livet. Fast det är nåt som jag nog inte har en aning om. Jag kanske bara tror att jag gjort saker för att ta reda på det. Men i själva verket mest snuddat vid ytan och inte orkat engagera mig på riktigt. Sen förändras man ju hela tiden. Mer eller mindre.

Vissa saker går nästan aldrig ur dock. God Natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.