at work

We be misunderstandin.
We be rude girl and wicked boi.
We be talkin tha shit man.

Nice to have the weekend here ya!

Fast imorrn ska vi festa ihop, hoppas det lagt sig då. Fan ta åt sig så jävla hårt av nåt jag sagt. Då är det ju personen i fråga som har problem inte jag. Jag frågar för att jag inte förstår. Då är det ju bara att svara. Sen är det ju inget mer med det, fan ta allt som personligt påhopp. Onödigt tycker jag åtminstone.

Sen får väl kanske jag lära mig förstå när jag ska vara tyst och inte bara låta min stora trut mala. Folk kan ju missförstå och tolka fel. Men man behöver kanske inte tro det värsta om folk?

Ännu mer onödigt. Förresten gillar jag inte bitchighet! Var lite trevlig istället. Ska det vara så jävla svårt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.