Vaknade mitt i natten.

Oj, jag somna visst. Gjorde väl inte så värst mycket. Nu kanske jag orkar jobba utan att bli helt slut. Sovit 19-03 ungefär, kanske nån timme mer än så. En halvtimme här eller där kvittar. Huvudsaken är, jag är utvilad. Skrev på min fasta anställning igår, så direkt efter jobbet gick jag till körkortsproffsen och skrev in mig. 15×40 min körlektioner, teorikurs två söndagar 9-16.30. Samt alla böcker man kan behöva. Allt gick på 6000:- Tar det på avbetalning, eller som ett lån hos Resurs bank. Min kreditansökan gick igenom på en gång. Härligt! Mer räkningar. Wohoo! 😛

Sen gick jag hem och lagade mat, diskade och kolla på ett avsnitt med StarGate, somna och här sitter jag. Nu så äter jag frulle och tänker se ett till avsnitt av Stargate, sen ska jag iväg och jobba igen. Btw, jag fick känna mig viktig igår med. Har som uppdrag på vår förbättringstavla att utveckla just den tavlan, börjar komma nån vart 🙂 Ska redovisa hur långt jag kommit idag på det mötet. =)

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.