sound of a drum

And I still get lost in the feeling that you are the one.

Vilken jävla vecka. Och så ska jag jobba över imorgon, men det har jag faktiskt valt själv. Bra att kunna jobba 4 timmar och få betalt för 8 timmar. Blir fullt upp i helgen. Inget idag då, men imorgon ska jag jobba, sen ska jag kanske övningsköra, apropå det måste jag ringa och fråga farsan om det. Sen iväg till syrran. Sen på kvällen kanske bio eller nåt. Fortsätter med andra och sista delen av teorikursen och sen middag här.

JA! Så ser det ut. Har införskaffat mig en mp3spelare nu med, fick den igår. På måndag ska jag tvätta. Jippi! Sen kanske övningsköra lite till i veckan som kommer. Beror ju på pappsen och vad han orkar och har lust med. Jajamen!

Ja, ibland förlorar jag mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.