Livsglädje

Temat på min nya presentation. Jag tror jag kommer bli nöjd med denna. Ska bara komma på nåt bra att komlettera med, typ vem jag är och vad jag gör och sån skit. Nu vet ju folk iaf vad jag uppfattar som positivt. Vill man veta negativa saker, är det ju bara att läsa min oh så glada dagbok 😛 Nejrå, så illa ska det inte vara.

Helgen då. I fredags gick jag upp tidigt för att kunna somna på kvällen, för jag skulle på teorikurs tidigt Lördag morgon. Skulle är det ord som ni bör uppmärksamma. Fick reda på att folk skulle till Tids och blev lite sugen. Så det slutade med att jag åkte dit istället för att stanna hemma och lägga mig tidigt.

Struntade i teorikursen. Hur smart det var återstår att se. Var rätt trevligt på tids iaf. Spelade ett spel, eller körde ordleken som det gick ut på. Väldigt underhållande. Ibland med alldeles för långsökta beskrivningar på de ord vi skulle komma på. 🙂

Jag var lite halvbra på det, men jag skyller på alkoholen som gjorde mig aningen trög. Tog sista tåget hem, så jag slapp nattbussen.

I lördags hade jag lite småattacker av nåt man kan kalla för ångest. Se tidigare dagböcker. För att igår slutligen och äntligen få arslet ur vagnen och tvätta alla smutsiga kläder. Nej, jag tvättade faktiskt inte de som var oanvända och relativt rena. Ska försöka rensa ur min garderob ordentligt här nån dag.

Sa jag att jag bytte dammsugarpåse för andra gången sen jag flyttade hemifrån, typ 3 år sen. 🙂 Heja mig, fan vad jag är braaa! Så nu suger herr dammsugare hårt. 😉

Ska strax packa min lilla väska och bege mig mot jobbet för att gymma lite innan jag jobbar. Stay tuned for another craaaaaaazy diary tomorrow.

Peace out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.