fuckin ey!

Idag kom jag till jobbet, jobbade. HAHAHA. Fan vilken logik såhär på morgonkvisten. Duschade och sen åkte jag ner på stan och handla vin till farsan som fyller år på fars dag. Sen gick jag in på hm och kom ut med en kavaj och två snygga skjortor. Hoppsan. 1000 pix borta.

Så skönt att bara kunna göra så utan att ens behöva tänka på om man har råd. Sen åkte jag hem, fick höra att det var Kellys som gällde. Dona ihop middag, sen åkte jag upp till stan. Var bara Nelli, Lena, Thom och Anders där. Okej, det är inte så bara då 😉 Men jag fick intrycket av att det skulle vara många fler.

Men det är tydligen senare ikväll som det ska komma ännu mer hallon till kellys.Så jag kanske åker dit idag med, det är ju så jävla billigt. Så billigt att jag bjussa på käk och öl. Har nog inte riktigt förstått hur pass uppskattat generositet kan vara, kan ju vara bra att vara det när man kan liksom.

När jag vaknar sen runt 12 ska jag plocka lite här, typ lägga in de rena kläderna jag tvättade i Söndags i klädkammaren och sen kommer farsan och hämtar mig, sen blir det övningskörning. Jihaaa! 🙂

Peace and love to y’all *nasala sig*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.