Röd kräfta. Ny mobil. Hotell.

Okej, nu var det såhär att jag kom faktiskt iväg till solariet igår. Det jag inte visste var att de just bytt rör och blind som jag är så såg jag ingen skylt där det stod det. Stoppade i 40 kronor och tänkte att nu ska jag sola i tjugo minuter. Sagt och gjort. 4 timmar senare börjar jag känna att jag bränt mig och nu ser jag ut som en kokt kräfta eller nåt. Fast på ett snyggt sätt, jag blir ju rödbrun.

Är precis som när jag åker utomlands och bränner mig första dagarna. Men det är lite oskönt. Men det går väl över. =) Köpte en sony ericsson z600 igår med. Fiiiin!

Snackade med syster på msn för en stund sen och bjöd henne på en weekend på hotell här i Stockholm. Tänkte att hon kan behöva komma ifrån Örebro och umgås med mig en helg istället för att sitta där och deppa. Efter allt som hänt liksom.

Nu ska jag ha mig en riktigt skön kväll, svulla mat och snask och glo på film och tv-serier tills huvudet ramlar av. Imorgon ska jag på fest i Sätra. Tjejerna i Middagsklubben(tm) fyller 20 och ska ha 40-årskalas! Hoppas det blir skoj 🙂

Kommentar på snön då. Ja, den är väl fin där den ligger 😛 Ingår liksom i årstiden. inte så mycket att orda om. Bye and out for now.

”Take a chance cause you might grow” – Kvällens citat från Gwen Stefanis nya låt What you’re waiting for.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.