Vad har jag att erbjuda?

Jävligt mycket, det är bara synd att ingen får ta del av det. Jag har många saker jag vill uppleva. Lite variation i tillvaron skulle ju inte skada. Jag kan inte påstå att jag är less på livet i sig. Mer på hur jag lever det. Kanske skulle försöka satsa lite mer. Inte springa och gömma mig. Total waste of a perfect piece of body liksom.

Morsan tjatar och säger att jag ska vara mer framåt, för jag kan vara så gullig och charmig när jag vill, men det ger liksom inte den effekten som önskas. Jag vet inte, jag kanske är helt blind. Måste nog gå till början med det hela. Hur brukar det vara i början? Jag brukar faktiskt göra bra ifrån mig, sen händer nåt.

Frågan är bara vad. kan vara allt från att jag är för bra för dem, eller att jag beter mig riktigt patetiskt och osäkert. Have some f*cking oversight with me woman! Patience! Allt blir bra med tiden, ge mig lite tid att vänja mig. Framför allt, prata med mig! Jag kan inte läsa tankar, även om jag är rätt bra på att läsa mellan raderna ibland.

Men oftast är jag lika dum och oförstående som ett barn. Eller hur var det nu igen? Grejen är ju den att jag aldrig får chansen att bli bättre på såna här saker. Samma sak med andra saker på det mer fysiska planet. Hrrrm 😛

Jaha, kan ju redovisa min helg då. Var på företagsfest på Nacka Strand Factory i Fredags. var en del fylla, uppträdanden av DiLeva, Annelie Rydé, Fame, Alcazar, Christer Sjögren och allas vår Markoolio. In med bollfan i mål! HAHA!

Sen var det kareoke! Jag vågade mig upp efter diverse intag av drycker. Jag och kollegan sjöng ”Vill ha dig” och fick sällskap av en het brunett som kom från ingenstans. Blev lite förvånad så jag fatta liksom inte vad som hände. Jaha, men det var iaf kasst ljud så det hördes inget när vi sjöng, vilket var trist. Kanske var lika bra btw 😛

Det var Anton Körberg och Måns Nathanielsson som ledde kareoken btw. Snacka om lågt jobb. Underhålla fulla miffon. Hmm, jaa.. vad ska man säga. Jag är förmodligen bara avis.

Slutade kvällen med efterfest ovanför mig. Tydligen en som jobbar i min fabrik som bor där. Drack HB och tappa känseln i fingrarna.. Då kändes det som att det var dags att sova. Så jag drog därifrån klockan 06. Dagen efter var jag lagom pigg och kry.

Åkte upp till Sthlm och fira av Anders en snabbis, drog hem vid 22, var så hängig och trött. Hade inte så kul heller, men det blir väl så när man är bakfull och går ut utan att dricka.

Annars så är jag trött på att bo själv. Ge mig en sambo som håller lite pli på mig som jag kan skeda med varenda kväll, det är det enda jag begär. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.