Hjälp de drabbade i sydostasien!

Jag kände att jag kan hjälpa till och har därför skänkt 200 kronor till röda korset. Jag rekommenderar alla att skänka en slant.

Gå till http://www.redcross.se/ och direktbetala eller ring 020-213 213 och beställ inbetalningskort. Vet inte hur bråttom det är med pengar, men jag tycker att ju fortare de kommer till röda korset desto bättre.

Körde idag med och försökte ta till det han sa åt mig igår. Gick hyfsat bra. Visst har jag en hel del att öva på och för att vara helt ärlig verkar det hela smått omöjligt ibland, men det är väl bara att öva och öva. Så det ska jag försöka göra. Ska jobba med min hemsida nu tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.