Old habits die hard.

När ska de bli en del av vardagen för mig? Rutiner och disciplin. Jag är ju så jävla lat av mig. Kan inte hålla nåt jag säger. Fan så jävla dumt. Så jag frågar mig varför? Jag har liksom ingen anledning mer än mig själv. Som inte räcker till.

Har även stött på problem i min övningskörning. Senaste lektionen med Robert gick mindre bra. Jag blev stressad en del och jag gjorde fel. Främsta grejen var att jag hade i kopplingen hela tiden nästan. Vilket är fel. Fick jag höra hela lektionen. kanske var jag så inställd på att åka på kryssningen att min hjärna inte ville lära sig nåt eller liknande.

Ska försöka öva bort den grejen med farsan i helgen. Usch. Känns jobbigt, men jag får bara inte ge upp. Som sagt, anything that comes easy, ain’t worth having.

Ska iväg och jobba strax, åka ner på stan och ta 764 därifrån, ska göra så varje dag nu, alla skift. Så slipper jag allt jävla gående och komma försent. Måste börja lägga mig i tid med så jag inte försover mig. Så jävla onödigt.

Gick och la mig 01.30 idag, sov till 09.30, ändå är jag trött. Tror inte jag sover så bra. undrar vad det är som stör sömnron. Svårt att veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.