Me no like.

Öl, starkt kryddad mat, kaffe, semlor, idioter, tjafs, pip, nageltrång, högt hårfäste, segband, lakrits, chips, falska människor, strejkande teknik, bussar som åker ifrån mig, att vara olyckligt kär, att leva ensam, vara pank, att städa själv hemma, diska, seriefinaler som slutar med ”to be continued”, desperata patetiska losers, väntan, köer, feta baksmällor, ha ont i magen, spy, typos, missförstånd, kattsand, kåldolmar, brysselkål, bruna bönor, whiskey, rött vin, illamående, när personer i min närhet mår dåligt, stressa, att vara rädd, att vara nervös, att le på kommando, ha ofrivilligt extremt tråkigt, vara förvirrad, läsa texter som är helt oläsbara pga stavfel och diverse andra grammatiska fel, att vara osäker, att vela, gå lägga mig tidigt, gå upp tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.