Crap!

Kände för att rensa ur alla kontaktlistor. Hade redan rensat bort sånt folk som jag inte direkt känner att jag har någon speciell kontakt med på Lunarstorm. Här alltså. Hoppas ingen tog illa vid sig. Nu rök merparten av alla kontakter på MSN och ICQ, för jag måste vara lite konsekvent. Vill inte vara den där personen som ska vara vän med allt och alla hela tiden. Måste liksom koncentrera mig på de som betyder nåt i ett större perspektiv.

29 stycken på msn
18 stycken på icq
Kanske ca 50 stycken här.

De flesta förekommer på alla tre ställen. Ca 20 personer.

Idag är en smått jobbig dag för en bitterfitta som jag. Egentligen bryr jag mig inte, men egentligen gör jag det på nåt sätt ändå. Men vad ska man göra då? Sitta här och gnälla? Don’t think so. Så jag skiter i det. Och hela den här dagen. Men jag kan ju alltid önska alla en trevlig dag för det. Hur ni än väljer att spendera den.

Don’t know why I’ve chosen this lonely road.

Pussigull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.