Tappat lågan lite kanske

Sitter och äter lite frulle. Har sovit länge idag, men men. Det var rätt skönt. Gott med macka. Gjorde inget alls igår. Kolla på lite film, såg på melodifestivalgrejen och tog det väldigt lugnt. Filmen jag såg var Love actually och den var precis i min smak. Love love love. Fanns flera berättelser med i filmeen, om olika sorters kärlek. Olycklig, lycklig, galen och mindre galen. I like.

Nu ska jag bädda soffan. Eller sängen, för det är en säng nu. Oh, en tomatrap. Mums! Ska ringa päronen och se vad de gör kanske. Ciao.

Ja, det där med lågan handlar om dagboken. Att jag inte har nåt jag vill skriva om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.