6 missade samtal = Poppis?

Jag hade en skön lång sömn idag. Längsta jag någonsin sovit på en nattvecka. Gick inte upp förräns klockan 20.00! Sov alltså 11 timmar. Natten var tung som den första fast den inte skulle vara det. Svor för mig själv att aldrig mer gå upp innan 17. Vilket jag verkar ha lyckats med. Så nu kommer jag vara jättepigg hela natten.

Hade en massa missade samtal på min mobil som jag haft ljudlös på för att kunna få all den där behövliga sömnen. Hade inte en aning vem det varifrån eller vad de ville. Sen ringde det en Micke från posten och sa att det var de som försökt få tag i mig hela dagen för att leverera min nya mountainbike. Härligt värre, så imorgon väcker de mig runt lunchtid och kommer med det jättestora paketet. Har jag tur så är den monterad. Men så lycklig är jag nog inte.

Nu har jag jättebråttom till jobbet faktiskt. Ska dit och bli allmänt mobbad av mina kollegor. Inatt försökt de få mig att gå på blinddejt med någon 29-åring i en av de andra fabrikerna. Vafan heller, nog för att jag skulle behöva en något äldre mognare kvinna, men jag är tveksam. Åldersdiskriminerande som jag är. I allafall i mitt eget fall.

Ciao ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.