when september ends

Vaknade vresig och bitter som en gammal gubbjävel imorse. Helt fel sida. Har äntligen börjat känna mig som folk igen, vad som nu menas med det. Kan konstatera att om ca 29 dagar så är jag ingen ungdom längre. Åtminstone inte om man frågar Telia och SJ. Som tur är har jag börjat frigöra mig från det gamla statliga monopolet. Bredbandsbolaget kom igår. Så nu är jag inte längre beroende av Telia. Visst är det fint. Ska ta mig en riktig funderare på det här med bredbandstelefoni med. Verkar ju billigare. Någon som har det, som kan rekommendera?

Helgen skulle jag avhandla tidigare. Duktig som jag var lyckades jag surfa bort från det jag skrivit. Utan att spara utkastet. What a feeling. Det var iallafall kön Arne till Mettan i fredags.

Copyleft Oskar

Inte att leka med alls. Stod och höll på att pissa på mig, men så smet jag ur kön och hann in igen. Tog inte så lång tid ändå att komma in, så det var bra. Väl inne var det mest kaos och tröttfyllasnark. Men det var trevligt med.

BD-Henrik
BD-Henrik lira lite hits och så såg jag sångaren från Popsicle därinne. När de spelade Not forever på stora var helt klart en höjdpunkt. Den låten stämmer för övrigt grymt in på mitt sinnestillstånd kom jag på där mitt uppe i allsången. Sånt är bedövande.

Efter att ha gjort lite efterforskningar ang. texten till låten så inser jag att min hjärna tolkat in saker i texten som inte var där riktigt. Han sjunger inte ”I can’t change”. Utan ”I can change”. Märkligt vad hjärnan kan spela en spratt och få saker man hör att låta som något man vill höra. Jarför vill jag höra att jag inte kan förändras? För att jag är så inkörd på den dealen? Jag borde nog ta lärdom av den riktiga texten. Jag kan förändras, jag är inte densamme. Inte för alltid.

Lördagen bestod av sömn fram till 15, sen upp och köa till Where the action is, lite dålig planering med kön där med. Men det gick ju relativt fort när de fick igång den. Håkan och the ark är bra. Säger bara aaah aaah aaah aah aaah! Allsång är fan bäst. Sen åkte jag till Lion bar och hängde med hallonen. Vidare till Mango bar där vi röjde på som dårar, har sällan haft så kul med så många på ett dansgolv. Det var helt sinnesjukt.

Nu är det jag som ska ta tag i träningen. Dags att packa ihop och ta mig till jobbet. Jag har en träff med fröken elliptisk tränare. Samt några hantlar och diverse maskiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.