Nya nyheter.

Nyhet nummer 1: Bredbandsbolaget ersatte TELIA, undrar varför det strular hela tiden? De verkar inte gilla gateways. Finns det någon slags adapter som gör att en laptop med ett nätverkskort kan ha två anslutningar, alltså två tp-kablar i sig och få olika ip? Vore ju toppen. Ska undersöka det.

Nyhet nummer 2: Bänkdiskmaskinen. Har äntligen fått allt som behövs, nu ska jag vänta på att jag samlat ihop tillräckligt med disk bara. Ska bli så skönt att slippa diska och slippa ha berg med disk. Helt wonderbar.

Nyhet nummer 3: Köpte kattleksaker till Smulan, så nu har hon tre möss, fyra bollar och en rivpinnegrej. Fast hon verkar inte fatta det här med pinnen för fem öre. Måste hitta kattmyntan så kanske hon blir lurad att riva lite.

Nyhet nummer 4: Har uppgraderat till senaste verren av wordpress. Ska försöka mig på att få in pluginet Gallery2, vi får se hur det går med det. Flickr funkar ju ganska bra ändå. Men det vore kul att ha alla bilder på domänen. Enklare att se alla på något sätt.

Nyhet nummer 5: Dags att sova. Gonatt. Nej, just det, fick mitt första kommentarspam idag. Är ju nästan stolt faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.