Dejtingsajter.

För att vara riktigt superfel ute skrev jag sådär, istället för datingsiter. Skitsamma. Har gått med i en sån eller två i mina dagar. inte fått ut något alls utav det än så länge. Men så är jag inte direkt den mest aktiva internetraggaren heller. Vi snackade om mitt s.k. kärleksliv på jobbet förra veckan. En kollega tyckte att jag skulle gå med i match.com. Skeptisk som jag är så tvekade jag och det var först när hon hotade att göra en profil åt mig som jag tog tag i saken. ter jag

Så nu sitter jag här och är medlem i match.com. Har redan fått två virtuella kyssar. Men hur fan får man till ett gensvar? Jo, det ska jag berätta. Man betalar 250 kr eller nåt åt det hållet, sen så. Men det priset tycker jag är helt absurt. Då är jag hellre ensam, utan dejt och singel. Kärlek, eller chansen till det ska vara gratis.

Ska kanske testa att göra en fuling. Uppmärksamma den som läser min profil att namnet jag går under finns på fler ställen. ”randler” sök på det. Inte ens sin hemsida får man publicera offentligt. Hade ju varit ett superbt sätt att gå omkring reglerna. Utnyttja stackars desperata singlar på det viset. Vet hut, skäms på er!

Var deluxemedlem på Spraydate en månad för ett tag sen, men inte fasen ledde det till något, så den gubben går jag inte med på igen. Fan, men jag tror nog det beror på mig själv. Kan bara hänvisa till Det går bara inte., från häromdagen.

Ett svar till “Dejtingsajter.”

  1. Ja visst är det kul med alla nya dejtingsajter. Det är bara och välja och vraka. Själv tror jag att sajterna kommer att bli mer och mer nichade och dom större sajterna komma att tappa på det.

    Läs förresten på http://www.lovesucker.com där finns en massa humor om dejting.

    /Ciao

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.