Handlat, ätit, bytt logg.

Åh, nu är jag mätt. Men lukten av mjuk pepparkaka gör att jag lätt kan trycka i mig hela godbiten. Fick äntligen röven ur vagnen och gick ner och handlade. Det var det värt. Sitter nu med pepparkakan och en burk cola. Ska bara skriva lite här så ska jag se lite avsnitt jag fått hem. Läste ut boken innan jag gick och handlade, bara en del kvar tills upplösningen och den sista striden.

Efter att ha läst hos Suburbia att Nedstat, eller WebstatsforU som det numer heter, orsakar ett popupfönster, så bestämde jag mig för att byta. Idag startar jag därmed att mäta alla besök med Statcounter. Ska bli spännande att se om det är något att ha. Har det mest för att kunna se vilka sökmotorer som refererar till mig. Själva räknandet av unika besökare har ju skett med hjälp av Susnets tjänster. är uppe i runda slängar runt 1700 sen i maj, vilket inte är något att skryta med, men men.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.