Don’t break my heart again

För fan i helvete. Att det ska vara så jävla illa. Är jag så fucked up att jag inte ens kan tro på mig själv. Att surfa runt på Spray Date är som att surfa runt på AMS Platsbank. Har aldrig de egenskaper som listas. Men å andra sidan kan de ju inte tro på allvar att de ska finna någon som uppfyller allt. Det jobbiga är att jag liksom sjunker längre och längre ner ju mer jag surfar runt på såna sidor. Brukar sluta med att jag tänker att jag skiter i det hela. Det är ingen idé ändå.

Så också idag. Vad är det för jävla samhälle vi lever i? För många krav hela tiden. Man ska platsa in, ha en massa egenskaper som lockar det motsatta könet, vad händer med alla oss som inte passar in då? Äh, ska fan bojkotta skiten.

Jag är smart nog att inse att vi inte vet vad det är vi egentligen söker. Det är lätt att lura sig själv, jag vet. Förstår du, håller du med? Eller tycker du att det var det töntigaste du hört? Move along, eller diskutera det.

Jag kan inte vara annat än det och den jag är och det är inte så lite heller. Men inga ord i världen kan egentligen förklara det. Det är sånt som måste upplevas, eller hur?

Så skrev jag i presentationen. Känns iaf som att det är något jag kan stå för, sen om någon bryr sig, får jag väl se.

2 svar till “Don’t break my heart again”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.