Strul

Fixade med allt som behövs fixas inför flytten igår. Ringde elbolag, bredband och telefoni och så. Visade sig att Bredbandsbolaget inte kan erbjuda telefoni på min nya adress. Så det var ju bara att säga upp dt och beställa nytt abonnemang hos telia igen. Alltid är det något som strular. Så nu kommer jag bli utan internet i säkert flera veckor. Nu är det dock dags för fredag på jobbet.

Ikväll blir det Disco bravo på Riddarholmskällaren. Det är samma lokaler som Mettan. Så det kommer nog bli grymt. Ciao.

4 svar till “Strul”

  1. Jo det är ju så att biljetterna till Robbie W-konserten släpptes i måndags, allt som allt 100 000 biljetter. Det otroliga är att ALLA biljetter är slut nu, eller iaf uppbokade. Känns lite trist men bara att hålla tummarna att man kanske kan få tag på någon biljett iaf.

    Hoppas du får en trevlig kväll! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.