Musik i mobilen.

Håller på och laddar upp mobilen med album. Blir lite Gwen, lite Nada Surf, lite Franz Ferdinand, Robbie, Madonna, Westlife och Daniel Powter. Tyvärr är min dator lite trög, så det verkar som att jag aldrig kommer i säng. Vilket jag skulle ha varit för över en timme sen helst. Eftersom det är dags för firmafest igen, nu på min nya avdelning, så tänkte jag börja tidigare så jag kan sluta tidigare.

Börja 06 och sluta 14.40 alltså. Det lustiga är att min kära mor tillhör samma falang inom AZ och det är alla inom den som ska på festen. Kan ju bli kul, men hon sa att hon skulle gå efter maten. Vi får väl se. Hon kanske tycker det är såå trevligt och stannar. inte mig emot, meen då kommer hon kanske se mig lite full, vilket inte sker ofta.

Att hon ser mig när jag festar alltså. Nu ska jag ladda klart och sen sova. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.