Skön start på 2006

Har haft en rätt skön start på året hitintills. Låg för inte så länge sen på sängen och gosade med min alldeles egna sötaste lilla kisse. Går omkring här i myskläder och morgonrock. Sista dagen att slappa på. Imorgon är det dags för jobb igen. På Tisdag ska jag jobba 06-19, kommer bli så kul! Prövar på mina nya livsinställning här, positiv till allt.

Nyårsaftonen tillbringades på fin italiensk restaurang. La Famiglia hette den och där avnjöts en fyrarätters till det fenomenala priset 635:-, där slutade iallafall min nota. Exakt det jag hade på mig, så det var ju verkligen toppenbra.

Verkligen jättegod mat.

Fortsatte sen hem till Oskar, där det bjöds på pannacotta och bubbel till tolvslaget. Lite baileys fick vi också i oss. Mums. Sen så såg vi fyrverkerierna och drog vidare till Rickards lya vid KI. Softade där resten av kvällen/natten. Nothing fancy, men trevligt och djävligt lagom för min del må jag säga.

Nu tänker jag softa resten av året med. Ja förutom när jag tränar förstås, som jag nog ska passa på att göra nu kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.