Planer att förföra.

Jag funderade förut på hur jag skulle gå tillväga. Förföra sinnet, inte kroppen. Jag är inte den där kåte fan som vill sätta på till vilket pris som helst. Nej nej, lite mer finess än så har jag allt. Vill lära känna. Få en connection innan jag går vidare till sånt. Men jag hånglar mer än gärna. Var bra länge sen nu,. Mer än ett år sen. Och den gången var jag så full att jag knappt visste vad jag hette. Lätt tragiskt kanske, men vem bryr sig? Får jag hångla nu i helgen så har jag kommit långt.

Men saken är den att det handlar inte om jag får hångla, utan mer om jag tar för mig och ser till att jag hånglar. Ja, först och främst måste det ju bli en dejt. Men jag återkommer om det blir så så får vi se senare. Det kan ju bli så att allt skiter sig, som det brukar.

Det kan ju bli ännu en nit. Som att jag behöver fler såna. Men tills vidare ska jag behålla en positiv synvinkel och fundera ut något bra att komma med ifall att eventuellt det kanske blir av.

2 svar till “Planer att förföra.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.