Skrämmande.

6 bloggar av 10 med flest besökare på bloggtoppen handlar om mode och smink. Vet inte om jag tycker att det är rätt. Är vi så jävla ytliga i detta land? Helt klart är ju att vi prioriterar helt åt helvete. Det är ungefär samma sak som att elitidrottare i fotboll, basket, ishockey och andra stora sporter får miljoner för sina prestationer. Visst förtjänar de att få belöning för sina prestationer, men en del priser är sjuka. Självklart är det sponsorpengar som flödar in. Men ändå. Sen har vi ju filmstjärnor och musikartister. Jag är nog mest avundsjuk. Men iallafall, det är en fucked up värld vi lever i. Allt som räknas är utseende och elitprestationer. Vad hände med medmänsklighet? Nej, det är bara att vara ett rovdjur och äta upp de som är mindre än en själv.

Survival of the fittest är nog det som råder. Det är ju svagt att visa medlidande och sympati. Men heder åt de som gör det.

Andra bloggar om: , , , ,

2 svar till “Skrämmande.”

  1. Ja, tyvärr är det så att mode, smink, sex, några elitidrottare och så en o en annan extrem politiker är det enda som gäller. Andra prestationer räknas inte.

    What a wonderful world!

    Men vi andra – vi får kämpa på!!

  2. Fram för ödmjuka vardagshjältar istället! De som engagerar och vill bidra med något som kan förbättra samhället. Men nej, bara stålar och yta som spelar roll. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.