of course i should be sleepin

Jag försov mig imorse. Hörde ni det? JAG, FÖRSOV MIG! Det är så jävla illa alltså. Jag är en stormästare på att försova mig. Jag var påklädd, men ändå somnade jag. Helt galet. Men nu ska jag ner till botten av problemet. Jag lägger mig aldrig i tid, för det är så jävla kukskitboring så det finns inte. Jag gör det nu igen. Ska sova senast 22.00, men icke. Ska skriva klart det här och sen är det fan dags.

Det var helgen som dödade mig imorse. Jag orkade inte med trycket, ålderns rätt eller bara dålig planering? Jag bor för långt bort, det tar för jävla lång tid hem. Hata nattbuss. Vive le tunnelbana. Tunnelbana, tunnelbana *nynna*.

Nej, jag ska bli tråkig hemmasittande ggamloing nu framöver, ska sluta gå ut. Det ger mig inget, alkohol är fördummande, jag får aldrig hångla. Summan av kardemumman är att jag stannar hemma och ser på film. I min ensamhet, för det är ju mindre troligt att någon skulle masa sig hit. Jaja, ska väl överväga att isolera mig ett tag. Om inte annat för att spara pengar. Att jag ens funderat på att åka på festival säger ju allt. Nej, inget sånt skit.

Jag ska försöka inse att jag inte är 22 längre.

Jävligt synd att jag inte har sällskap, hade ju varit lite lättare att deala med det faktumet då. Att ha någon att vara vuxen med. Jag umgås ju bara med en massa barnrumpor. Ja, du är en barnrumpa, just du. NU ska jag sova.

2 svar till “of course i should be sleepin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.