Fått nåt uppkört eller?

Idag och även igår har jag gått lite lustigt kan man väl säga. Kanske ser ut som jag har gjort the big number 2 i brallan, eller haft en hård natts homoanalsex. Men icke, jag är ledsen att göra er besviken, men något sådant har inte förekommit. Det är självklart mitt lilla race på Djurgårdens stigar som är förklaringen. Igår var jag stel som satan i benen och idag har jag mer av vad vi brukar kalla träningsvärk.

Och jag må lova att jag fått min beskärda del med kommentarer om hur vek jag är och att de gamla sega kärringarna minsann klarade av att springa 5 km utan att få minsta lilla värk. Men grattis då, jag kanske intee är i världens bästa form, eller nåt.

Fnys!

Andra bloggar om:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.