En riktig bränna.

Har jag lyckats åsamka min stackars lekamen. En väldigt ojämn sådan till råga på allt. Solen var till höger, därmed så är höger arm aningen rödare än vänster. Jag satt även med ryggen mot en klipphäll, därav en bränna även på axlarna. Jag befann mig alltså vid Fredhällsklipporna igår. Oskar badade, tokfan. Jag läste tidningen.

Handlade vatten, pizza, cola, sprite och festis, avslutade med en calippo cola. Den smakade konstigt. För mycket konstlade ämnen i den. It was hot hot hot, and today it’s even hotter.

Eftersom jag försov mig idag så tog jag cykeln till jobbet, kommer förgås i värmen. Svetten kommer flöda om vi säger så. Har haft lite funderingar på saker här i dagarna med, men det orkar jag inte ta upp just nu och framförallt här. Kanske när jag kommer hem.

Ska handla ny mus på vägen hem med, kanske ett cykellås med. Min optiska mus slutade funka i helgen och jag pallar inte med med touchpaden. Den är för centrerad. Jag är van att svinga musen med höger hand.

Kanske ska ta och städa riktigt ordentligt och även slänga allt återvinningsmaterial som säkert ligger och härsknar i balkongsolens värme. Ska försöka träna med, efter helgens synder. Träningsvärken är ju inte kvar längre.

Nej, nu har jag nördat bort hela rasten, dags att jobba klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.