snorkallt vs svinkallt

Vad är det som säger att svin är kalla och är verkligen snor nedkylt? Stora frågor utan svar. Sånt man kan förundras över såhär på semestern. Särskilt såhär i badtider då dessa uttryck tenderar att användas. Nu måste jag klä på mig, sitter i bara mässingen under mitt lilla lakan. Sen ska jag städa och göra så fint här hemma, för två systrar och några skitungar kommer hit och fikar.

Vem har bestämt att kaffe måste vara en färskvara förresten? Duger inte mitt som har några år på nacken? Kan ju inte rå för att jag avskyr denna hemska s.k. dryck.

Jaja, får väl köpa nytt.

4 svar till “snorkallt vs svinkallt”

  1. Hej!

    Tack för ditt meddelande i min blogg! Ja det känns verkligen underbart att ha fixat alla kurserna, trodde som sagt att jag skulle behöva komplettera minst en utav hemtentorna.

    Jajamensan, bara en termin kvar nu sen så är jag “beteendevetare”, vad det nu innebär. Bra att jag, som snart “är” sådan, vet lika mycket som en annan… 🙂
    Skönt för dig att du har semester. Såg på msn att det bär av till Arvika för dig! Lät skoj! 🙂 Hoppas du får kul där och att den fortsatta semestern blir njutbar!

    Kram!

  2. Det funkar ju inte heller om man ska vara petig. Underliga ord som beskriver hur man upplever saker. Saker som inte går ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.