Sex, dejting och skvaller.

Ända sen jag uppdaterade min profil på nya Bloggportalen så har min lilla söta blogg klättrat uppför på betygsskalan. I en av de kategorier som jag kände att bloggen passade in valde jag sex, dejting och skvaller. Fanns en underkategori som passade alldeles utmärkt.

Singelliv

Jag känner liksom att jag har ett alldeles unikt perspektiv på det. Jag lever inget traditionellt singelliv, med massa dejter och casual sex. Eller det kanske bara är jag som fått för mig att det är sånt som andra singlar håller på med. Hursomhelst, jag passar inte in i den där mallen. Skulle jag bo på Manhattan skulle jag nog ha bättre tur. Det känns som att det är mer okej och mer vanligt att tjejer raggar där.

Självklart borde jag engagera mig mer i hela dejtingcirkusen, men bränt barn skyr elden. Well hop back in the saddle boy, tänker nog de flesta. Men.. men. Men nej säger jag. Har inte haft en proper dejt på kanske 3 år. Hade ett misslyckat försök för kanske ett halvår sen, då jag somnade.

Sa han somnade? S o m n a d e ? ?

Ja, jag somnade, det var fredag, jag börjar jobbet 06 på morgonen och hon kom hem till mig rätt sent. Filmen hjälpte inte. Uppföljaren till Underworld var det värsta sömnpillret någonsin. Kan ju nämna att det var väl lite fel filmval. Skulle nog inte sett på film alls. Borde ha hånglat upp henne. Lätt att vara efterklok ja.

Sen dess har jag nog inte ens tänkt dejtingtankar om någon alls.

Sex ska vi inte ens prata om..

Ett svar till “Sex, dejting och skvaller.”

  1. HAHAHAHAH, inte traditionellt tror du? Du, det är inte så glamouröst – traditionellt händer det faktiskt inte så himla mkt. Det är det folk som har varit tillsammans med ngn för länge får för sig. Att det är som i NY, att alla är som i Sex&theCity. Vi är jävligt traditionella..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.