Späckad helg

Fått en tillfällig inneboende, han leker med sin pulsklocka. Ska premiärtestas lite senare när vi ska ut i spåret och springa lite. Har annars festat en del den här helgen. Bl.a. hemma i stan. Var en underhållande kväll med några nya i sällskapet, en som blev så full att han fick bli ledd ut från stället vi var på, utav mig förstås, sen satt han på en parkbänk och kräklade. Ja, man ska inte dricka tequila och massa öl. Blev vittne till ett bråk när jag väntade på bussen med. Visste inte om jag skulle skratta eller inte. 5-6 fulla halvskabbiga damer som stod och tjafsa, slutade med lite knuffar och handgemäng. Beslöt mig för att bara skaka åt huvudet åt det och gick på min buss.

Igår var det grilla som var på tavlan. Började med att hänga lite i Kungsan, käka lite glass och så. Åkte till Tanto, försökte grilla korv, men någon la på en stor flintastek lite för tidigt, så det blev lite sådär med den saken. Var nån slags arvika reunion. Så vi åkte hem till systrarna Ålander och festade lite. Åkte bil hem, grymt skönt.

Idag ska vi typ träna ja. Kanske är dags nu snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.