Innan jag somnar.

Jag borde skriva blogg här också. Tror fan jag ska göra det ändå. Känns som att ni där missar allt jag säger. Inte för att jag säger så värst mycket nuförtiden. Men det kanske kommer. Livet kanske ter sig annorlunda. Skriver ju redan annorlunda än här. Kanske har med hela Lunarstormgrejen att göra. Man vet ungefär vilka man skriver för, det blir kanske mer personligt så.

5 år sen den hemska dagen, usch. nine eleven

————

03.09

Vill jag bara säga att jag är glad för att jag har min familj. Även fast de är längre bort än nära oftast. Livet är väl sånt. Får ta vara på de stunder man ses.

Annars så vet jag inte vad jag ska skriva om. Det sker en hel del. Nolleperioden i skolan är slut och jag ska försöka mig på att bli helt frisk nu. Blir till att ta det ganska lugnt. Inget mer än plugga. Tror inte det är något annat som sker heller. Inget som är mer ansträngande än för huvudet.

Hamnade på bio idag med några klasskamrater. Klev av tåget och så helt plötsligt hade jag hamnat i en liten träff. Vi var några stycken som klev av samma tåg från E-tuna. Sen såg och träffa vi massor med folk. Lite kul det där att man faktiskt inte är helt isolerad i en stor folkmassa, utan känner igen och dessutom hälsar på folk.

Så är det inte hemma.

Det bådar gott för framtiden om inget annat.

Alla är så öppna för nya människor och man känner sig inte utesluten utan välkommen och inräknad i gemenskapen. Alla har liksom samma förutsättningar. Skitbra. Det som är ännu bättre är att de flesta är funtade någorlunda likadant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.