Nya tider.

Nu är det klart, ny regering kommer vi att få. Hur jag ställer mig till det faktumet, ja, jag var ju med och röstade fram den så. Vet inte om det kommer bli så nattsvart som många utmålar det hela. Tycker man kan ta det med ro och vänta och se, innan man uttalar sig. Kommer helt klart bli intressant iallafall.

Vi hade valvaka och spelade tp igår, vi typ lät tjejerna vinna. Vi var snälla och gav dem ledtrådar. Sen så övertalade jag Andy att svara fel på den sista avgörande frågan, så egentligen är det mitt fel. De vann, vi förlorade, men vi kunde lika gärna ha vunnit.

Jaha, nu på morgonen har jag försovit mig, eftersom jag la mig 04. Smart som fan. Kom till kåren och där satt vi och snackade lite skit. Om vårt grupparbete och annat löst. Nu sitter jag bibblan och ska med Olivia till MDF och se om de kan se vad som hänt med hennes internet.

Ett svar till “Nya tider.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.