Lägesrapport.

Filar på grupparbetet som ska redovisas inför halva klassen på torsdag. lite svårt att hålla oss inom några strukturerade ramar, men det kommer bli bra, bara min mentala blockering släpper just vid det tillfället när bollen passas över till mig så. Har skrivit runt en sida om hur min syn på beteendevetenskap har förändrats och det känns bra. Den individuella uppgiften som det handlar om ska vara inlämnad senast på måndag, jag satsar nog på att vara klar med den på torsdag och lämna in den i samband med grupparbetet redovisas. Fick fina kommentarer om det jag skrivit hittills. Att jag skriver med ett sånt flyt. Jag har liksom en röd tråd. Jag skriver som en riktig författare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.