Laserdome

Idag har jag och ett gäng från klassen testat på Laserdome. Vilket det visade sig att jag var tämligen kass på, eller skyller vi på utrustningen. Den funkade inte som den skulle. Helt enkelt. Kul var det ändå. Sen så har tillbehören till min nya telefon kommit så nu har jag en mobil med mp3-spelare av högsta klass.

Måste plugga lite nu här ikväll, sen imorgon fyller jag visst år och då ska vi ut och käka mongoliskt. Trevligt värre. Möblerade om igår med, blev bättre än innan tycker jag, det känns som att det är större. Spanade in i lägenheten dit jag kanske flyttar vid årsskiftet och det är ett kök som är helt avskilt från sovrummet samt en inhägnad uteplats! Kan missen få vara ute lite med. Måste bara kattsäkra stället.

Nej, nu ska jag röja upp här och sätta igång och läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.