2 svar till “Nu får det räcka.”

  1. Låter som du håller på plugga ihjäl dig, kommer du komma ihåg något av det du läst om ett halvår? 😀

    Det brukar gå bra att titta på skärmen och skriva tills man upptäcker det och börjar fumla. Jag började skriva utan att titta på tangenbordet utan att tänka på det, och har ingen aning om när jag började med det. Det är därför det funkar liksom 🙂

    tack för senast btw!

  2. Tack själv. Ja, nej, ingen risk att jag pluggar ihjäl mig ännu. Kommer ihåg, jag vet inte, hoppas jag fått något med mig iallafall. Jag kollar någonstans mellan tangentbord och skärmen. När jag inte tänker på det alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.