crazy dude

Föreläsningen i förmiddags gav mig mer än boken, inte så oväntat kanske. Den gav mig till och med ett uppslag till vad min grej på seminariet på fredag ska handla om. Så jag har suttit och jobbat med det och flummat med några klasskompisar idag. Ja, jag är lite väl pratsam efter några dagars isolering som ni säkert kan tänka er, så både det ena och andra bubblade ur mig.

En del bubblade ur dem med, vi snackade till exempel lite om hur vi hade ändrat uppfattning om varandra från de första dagarna. Självklart kommer det fram saker som man inte vetat om de andra som förändrar ens syn på dem. Likaså gäller det mig. Alltså hur de uppfattar mig. Rätt intressant hur man framställer sig själv i ett inledande skede.

Eller så var det något jag eftersträvade som de såg. Men som inte håller sig konsistent. Jag är trots allt inte den som håller mig till sånt som jag tänkt göra alla gånger. Jag ville och vill fortfarande vara ambitiös och försöka studera så bra jag kan, så det var det som framkom då i början, sen har ju självklart andra element av min person sipprat ut och visat att jag inte kanske är så disciplinerad och totalt insnöad på studier som det kanske verkade. Utan jag vet hur man roar sig och lever utanför studierna.

Jag uppfattas tydligen som lite smått galen med, en sån snubbe som på fyllan skulle kunna hångla med andra av samma kön tydligen. Bara för att. Visst det har hänt någon enstaka gång, jag kan absolut förstå att man kan tänka så om mig eftersom jag är lite crazy när jag är full. Men jag är ju inte den enda. Ska bli intressant om jag kör på det på kryssningen nu på söndag. Om den delen av mig sätter fart så vet man ju aldrig. Fast jag hoppas att jag ska ta tag i att hångla med en tjej isåfall. Jag föredrar det, var ett tag sen. Senast på en kryssning med.

Nu ska jag ta tag i mitt lilla projekt här så jag inte behöver gräma mig över det alltför länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.