Nära

Var visst fler än jag som har tvättning som nöje idag. Jag som tänkte ockupera fler maskiner. Får se om jag får allt tvättat idag. Kommer iallafall få tillräckligt med rena kläder till kryssningen som går av stapeln, imorgon! Ska bli grymt. Även om jag inte är kommer ha overall. Får väl stå ut i mängden då. Aj magen gillade inte mina aromatkryddade kesomackor. Illa 😛

Får se om någon av de tre intressenterna på mitt databord hör av sig och vill ha det. Vore rätt trevligt med de där slantarna. Nog för att jag måste åka och köpa nytt mindre databord nästan på en gång, men aja. Frågan är om jag ska vänta med att skruva isär det jag har nu tills jag vet att någon nappat. Det är ju inte direkt jättekul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.