Kassör

Känner mig trött, seg och har ont i huvudet. Obra som fan. Jag som egentligen ska ha läst en hel massa i kurslitteraturen har inte kommit någonstans. Det funkar inte. igår skulle jag ha läst och pluggat på bibblan, först kom jag inte i tid. Utan jag satte igång och fixade med cykeln, satte dit stöd, stänkskärmar och lampor. Vilket tog sin lilla tid eftersom jag inte är den mest händige. Fast jag lyckades till slut. Så jag är inte så dålig.

Sen när jag kom dit var jag rätt seg eftersom jag gick upp halv fyra, så det blev inte mycket läst. utan jag och en klasskompis satt mest och pratade om diverse djupa saker. Vilket iofs var givande, men jag kom ju inte så långt i boken direkt. Idag var det ju terminsmöte i vår linjeförening Beware och nu så är jag kassör där. Vet inte exakt vad mina uppgifter är, men det är väl att sköta pengarna och vara indrivare av diverse skulder som kommer och går. Sköta all bokföring, ska iallafall gå igenom det med föregående kassör och hon har varit snäll och fixat en massa för att förenkla arbetet, så det ska nog gå bra.

När jag kom hem efter att ha cyklat i kylan och motvinden så glodde jag på tv-serier. Sen har jag mest suttit vid datorn. För jag orkar inte läsa. Imorgon är det en föreläsning om Beteendevetarnas arbetsmarknad kl. 13 och den tänkte jag gå på. Så ska vi fika, några ur klassen, sen på kvällen är det disco på kåren. På fredag ska boken vara läst, inför den föreläsningen. Sen efter den ska jag åka til Stockholm. Halloweenfest och grejer.

Jag vet inte hur jag ska hinna, orka och allt det där. Just nu känns det som att jag håller på att bli sjuk med. Blev ett långt inlägg om vad som sker och har skett i mitt liv idag. Nu ska jag försöka mig på att läsa eller iallafall bläddra igenom boken.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.