Fynda med Euroshopper.

Jag är allt en liten livsnjutare ibland, sitter och snaskar i mig euroshopper choklad som kostade 5 kr. Jag är helt galen i Euroshopper, man kan ju fynda galet mycket där. Hela min shoppingkorg var överfull med glamorösa matvaror som fiskpinnar, fruktmüsli, mariekex och inte att förglömma den superprisvärda juicen för 7.90:-, halsar den som Dompa. Yummie! Tur att mitt lokala ICA importerar varor från just euroshopper. Annars hade jag inte kunnat avnjuta deras härliga sortiment.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

9 svar till “Fynda med Euroshopper.”

  1. Ja, euroshopper är verkligen a lifesafer speciellt när man studerar. haha. Helt otroligt att deras choklad är så god. Den där juicen får jag ta och prova.

  2. Har man lite smak för kvalitet så duger inte deras varor. Prova deras Kinesiska soya så har ni svaret omgående på en usel vara. En besk smak som inte ska förekomma i soya.

  3. holler med daes. kvaliten e usel och man får ju vad man betalarför som det så vakert heter. desutom så e ju moralen i deras varor usel.

  4. Öppnade precis en påse med riven mozzarella, skulle gå ut i maj, nu är det mars… den var möglig och grön, håll uppsikt!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.