doll love poems

Hade inflyttningsfest igår. Ja, det var ingen röjarskiva direkt, men det var trevligt med sällskap. Väldigt moget umgänge faktiskt, jag är nog rätt ovan vid det. Jag är van vid att supa och härja. Men igår drack jag bara alkoholfri cider. Det var ju som sagt ingen röjarfest, så det var mest en massa skitsnack. Men roliga ämnen behandlades. En sak som vi liksom fastnade vid var den här stackaren som är sambo med en silikondocka, som var med på Outsiders för några veckor sen. Jag såg bara reklamen, men några av de andra hade sett hela programmet och drog en massa anekdoter ur det. Verkligen tragiskt. Ja, vi skrattade ganska mycket åt det hela.

Men det är ganska tragikomiskt.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.