Det går inte så bra

Katten ligger ovanpå datorskärmen och betraktar tillvaron. Det är varmt och skönt där. Själv sitter jag framför skärmen och ska skriva om begrepp som har med humanistisk socialpsykologi att göra. Produktiva karaktärer och ägandets livsform. Väldigt intressant. Det är det ju faktiskt. Även om jag är helkass på att engagera mig i mina studier fullt ut. Idag skulle jag ju till skolan. Ja, tjena. La mig vid 03 och trodde jag skulle kunna somna efter att ha sovit några timmar mellan 21-23. Skulle bara fortsatt sova, istället för att vara uppe ytterligare timmar.

Kunde självklart inte somna, tankarna snurrade runt och runt och jag spände mig på alla möjliga sätt istället för att bara slappna av och sjunka ner i sömn. Ska äta, men jag är inte sugen på något, känner mig mer illamående. Men det blir väl rester..

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och plugga klart.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.