The Guardian

Åh, härlig lördag.
Cyklade hem i regnet, var blötare när jag kom hem, än när jag tränade.
Sen så käkade jag, duschade, försökte fixa avloppet, men det är nog ett konstruktionsfel som gör att vattnet rinner ut över golvet och inte stopp i det. Sen skulle jag kasta kniven som jag rensade avloppet med till diskhon och vad stod inte där om ett glas? Som flög i tusen bitar över hela köket. Var ju bara att städa undan. Sen tog jag faktiskt bussen ner på stan och så gick jag till stationen och köpte ett pendlarkort, motsvarande 30-dagarskort. Så nu tänker jag inte cykla mer. Nu blir det bussen. Sen gick jag och och skulle ta ut pengar och där var det en dam som trängde sig före mig, den fräckisen! Jaja, jag hade inte bråttom så det gjorde väl inget *ge onda ögat till*

Sen gick jag och mötte upp Martina och Annika på Växhuset, de hade varit på någon dansshow av något slag. Sen var vi och mötte de andra och så köpte vi biljetter till filmen, The guardian. Sen gick vi till ett ställe och där åt jag fläskfile med pommes och bearneisesås.

Sen var det bio för hela slanten, det var en bra film, med både humor och hjärta. Den gillade vi och tjejerna tjöt i slutet. Inte jag, för jag är en hård kille 😉

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.