Snart smäller det

Om drygt en timme sitter vi där hela klassen och skriver så pennorna glöder. Första salstentamen. Jag vet inte hur det kommer att gå, men jag ska absolut göra så gott jag kan. Kommer nog bli en hel del dunkande av huvudet mot den där fiktiva väggen. Men ja, jag vet inte, det går som det går, det får bära eller brista. Vore ju grymt skönt att slippa skriva en omtenta.

Är iallafall avslappnad och fräsch. Har fixat matsäck och ska ta bussen om tio minuter. Jag tippar på att det tar mig 3-4 timmar att svara på allt. Men man vet aldrig, jag kanske sitter tills klockan är 19.30. Beror hur bra det går. Eller hur dåligt det går.

Det kan nog gå precis hur som helst.

Andra bloggar om: ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.