Julplaner

Sitter just för tillfället i skolans bibliotek som många gånger förr. Sista gången för i år dock. För jag kommer nog inte vara duktig nog att åka hit efter jul och plugga. Kommer inte ha råd eller möjlighet. Eller jag får nog ta mig råd och fylla på det där busskortet ändå. Måste jag komma till skolan. Kommer bli fattigaste månaden hittills. Buhuu 🙁

Är bjuden på fest den 29:e i Stockholm, så jag kommer få åka fram och tillbaka lite. Imorgon förmiddag tar jag tåget till Eskilstuna och därifrån till Södertälje syd, sen ska jag handla julklappar med morsan på stan. Sen skjutsar de tydligen ut mig till syrran på kvällen.

Ska hjälpa henne med förberedelserna inför den stora familjejulen vi ska fira där. Vi blir 4 syskon, 8 syskonbarn, 3 svågrar och så våra föräldrar och en av svågrarnas pappor. 18 pers på julafton i runda slängar, sen kanske det tillkommer eller faller av någon, jag har inte exakt koll på vilka som kommer. Många blir vi iallafall. Kommer nog bli ganska mysigt. Ja, inte att glömma 2 huindar och säkert en liten kisse, om han vågar vara inne med hundarna där.

Min stackars kisse får stanna hemma ensam. Har ordnat så det kommer någon och ger henne mat, så jag kan stanna någon dag längre. Förmodligen åker jag tillbaka på annandagen, eller dagen efter. Sen tillbaka den 29:e beroende på om jag får hjälp med katten igen. Sen hem på nyårsdagen.

Sen har jag massor med läsning att komma ifatt med. Så det är vad jag ska sysselsätta mig med. Läsa utvecklingspsykologi och försöka överföra allt jag strykit över till ett litet dokument på datorn. Lär ta evigheter.

Dags att åka hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.