Året som gick

Kort sammanfattning av året som gick.

Början på nya jobbet var rätt tradigt, gick själv och städade och hade ganska mycket tankar om hur jag inte ville vara där och göra det jag gjorde där. Grunden till en hel del senare beslut grodde fram under de få veckorna.

Fick byta och komma upp och jobba i ett team, mådde genast bättre. Även om det inte alltid var toppen. Kände mig allmänt korkad och förvirrad, men så går det till när jag ska lära mig nya rutiner. Nästan så jag måste göra fel för att få lära mig av misstagen.

Åkte på tre kryssningar, en festival och en massa regionaltåg fram och tillbaka.

Inredde min lilla oas på balkongen och trivdes rätt bra i min tvåa i Östertälje. Flyttade två gånger. Från Södertälje till Västerås, sen till en större lägenhet i porten bredvid från den ursprungliga studentlägenheten på 21 kvm. Trivs mycket bättre nu, ska fixa till balkongen här med, så det blir mysigt till våren.

Tog det jättestora beslutet att börja plugga på högskola. Hade tur med tajming att en bekant behövde en lägenhet i Södertälje och ville hyra just min i andra hand. Vilket möjliggjorde min avresa mot främmande mål. Det kändes som att det var dags, när allting klaffade och jag kom iväg. Jag var mogen för detta nu, inte första gången jag kom in för mer än 6 år sen.

Pluggat en del, kunde ha pluggat mer, men det har ju gått bra hittills. Ska försöka bli bättre på det. Finna en balans liksom. Men jag tror det kommer gå bra ändå. Ska försöka mig på att utmana mig själv mer i klassrummet och så. Även mer utmaning i att jag engagerat mig i linjeföreningen som kassör. Hoppas att allt går hyfsat smidigt.

Har inget att säga om kärlekslivet mer än att jag inte brytt mig om att engagera mig i sånt under 2006. Det bara kändes onödigt och inte så lockande. Har kommit underfund med att jag bara liksom behöver slappna av och inte tänka för mycket, det blir inte bättre för det. Ska dock försöka att vara lite mer ”flörtig” av mig.

Har inte så mycket mer att tillägga. Tror det blir ett mycket bättre år nästa år och jag ser fram emot framtiden. Så det ser ljust och positivt ut. Fadder och nya elever, jublet och allt ansvar där. Ja, jisses, spännande, och förhoppningsvis utvecklande. Jag vill bli modigare, mer social och bäst.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.