Farligt med mobiltelefoner

Nu kommer rapporter på att mobiltelefoner ökar risken att få en hjärntumör med 39%.

Jag har alltid ansett att det inte behöver vara så farligt med mobiltelefoner. Men det har ju inte funnits som fenomen tillräckligt länge för att man ska kunna göra några mätningar och räkna ut några siffror. Även om man ska vara kritisk mot såna här rapporter och kanske ta det med en nypa salt så väcker det ju en oro som gör att man tänker sig för både en och två gånger. Som tur är så ringer jag väldigt sällan med min mobiltelefon. Och jag har en handsfree som jag använder. Vet inte om den strålar så jättemycket, men däremot så gjorde min förra det. Har nog haft mobiltelefon sen 1998 faktiskt. Var ändå rätt sen med det eftersom jag var lite anti i början. Har kanske haft 7-8 stycken olika sen dess. Tiden går och mobiltelefoner förgås 😛

Andra bloggar om: , , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.