Nya tongångar

Ända sen jag flyttade hit till Västerås för att plugga har jag mått ganska så bra. Den negativa cirkel som jag befann mig i när jag arbetade och knappt umgicks med folk har liksom brutits. Nu är det andra bullar liksom. Mycket beror nog på att jag numer har folk jag kan dela med mig av alla mina tankar och funderingar till. Sen har jag mer aktivt umgämge och gör sånt som jag aldrig gjort förr. Eller bara gjort i väldigt liten utsträckning. En del nya infallsvinklar och tongångar liksom. Det är sådant jag saknat förut. Har liksom snöat in på mitt egna och inte fått så mycket input från andra.

Det känns otroligt skönt nu iallafall. Nu är nollningen nästan över och man kan liksom koncentrera sig på det man är här för att göra. Har ett rätt intressant upplägg och vet typ ungefär hur jag ska gå tillväga. Ska försöka jobba med det kontinuerligt, så jag kan koncentrera mig på statistikdelen och tentan senare.

Vore så jävla skönt.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.