Se upp för dårarna

Var iväg och såg ”Se upp för dårarna” i torsdags. Det var en sån där film som man bara skrattade helt hjärtligt till. Jag tycker att den var sevärd och gullig. Bra underhållning, gå och se den om du vill skratta lite och bli glad. Det är Helena Bergströms regidebut också. Det ni.

Andra bloggar om: ,

Intressant

2 svar till “Se upp för dårarna”

  1. … men herregud, ja visst — bra skådis och kanske bra regissör också (är jag avis, eller är jag inte avis?), men i dessa Edith Piaf-dagar måste hon ju ångra att hon överhuvudtaget spelade in en CD med den lilla sparvens musik — hur stor man än är som svensk skådespelare så förnedras fransyskan i HB´s alla tolkningar av EP – men jag hörde Rickard Wolff, i en kanontolkning en gång på Teater Aurora, innan han gått ut scenskolan, i en Piaf-tolkning, som kom från ett hjärtat och inte från möjligheten att att tjäns en dusör på den lilla fransyskans konto . nä göm den, glöm den,bojkotta den, förneka den! – “Helena Bergström sjunger Piaf” borde inte finnas! (Föreställningen på Sth Stadsteater kan ha varit hur bra som helst – men den såg jag inte …)

  2. JAg har lite svårt att förstå Anders Öhrns kommerntar till filmen. Vad har HBs tolkning av EP med filmen att göra? Kanske Anders skulle byta ut basketbollen mot ett huvud i stället? Filmen är i mitt tycke helt underbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.