Fan alltså!

Jag skulle kunna skriva om en miljon saker, men varje gång jag tänker på det så blir jag bara arg, eller less. Eller arg är helt fel ord. Jag bara orkar inte. Det liksom byggs på något slags apati med alla rubriker jag läser. Istället för att bli arg blir jag villråd och bara usch. Fan alltså!

2 svar till “Fan alltså!”

  1. Hmm det lät ju inge bra, att känna sig villråd är ingen kul känsla alls… Hoppas det snart känns bättre! Skönt att du ska få flytta iaf så du får nära till allt. 🙂 Ha en bra dag i solskenet!

  2. Nej, det är en mindre positiv känsla faktiskt. Men det är väl sånt som kommer och går. Ibland så får man helt enkelt acceptera att det känns så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.